• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Yenimahalle Çocukları, Bakırköy Belediye Başkanı’ndan Basketbol Sahasının Yenilenmesini İstiyorlar?

Yenimahalle Çocukları, Bakırköy Belediye Başkanı’ndan Basketbol Sahasının Yenilenmesini İstiyorlar?

Yenimahalle Çocukları, Bakırköy Belediye Başkanı’ndan Basketbol Sahasının Yenilenmesini İstiyorlar?
Çocuklara sevgisi olmayan, çocukların basketbol sahasına inanarak harekete geçirecek başkanların, isteklerinin olacağına inanıyorum. Çocukların isteklerine kulak verecek Belediye Başkanı ve Kaymakamın harekete geçeceğine inanıyorum.
Yenimahalle’nin dünkü çocukları ile bugünkü çocukları bir araya gelerek çocukların basketbol sahasının yenilenmesini istiyorlar. Kadınlar, esnafları da toplayarak çocuklara destek vererek, belediye başkanından basketbol sahasının yenilenmesini ve bakıma alınmasını istiyorlar. Çocukların oynayacak yerleri yok. Camiye gidiyorlar, orada top oynamayın diyerek çıkarıyorlar. Sokakta oynasalar kaza riskleri var. Onun için Bakırköy Belediye Başkanının çocuklar için modern bir basketbol sahası ortaya çıkarması ve çocukların kalbini kazanma şansları olacaktır. Burayı kim yaparsa o başkan, çocukların başkanı olacaktır. İşte Bakırköy Belediye Başkanı’nın çocukların kalbini kazanma fırsatı…
Dünya Gençlik Konseyi Başkanı Hüseyin Celep ve mahalle sakinlerinden Arif Öztürk, bu basketbol sahasında oynayan Teoman Azar ve çocukların lideri olan Can Ege Demir ve adlarını bilmediğimiz mahalle sakinleri ile esnafların da desteklediği bir ortam vardı. Çocuklarımız için buranın yenilenmesi ve bakımının yapılması elzemdir. Caminin etrafında oynadıkları için çiçekler düşüp kırılıyor, çocuklarımız buna üzülüyorlar, onun için buranın bakımı yapılarak güvenilir bir hale getirilmesi şarttır. Burada oynayan çocuklarımızın düşmesi sonucu yaralanmalar da ortaya çıkabilir. Bakırköy Belediye Başkanımız Bülent Kerimoğlu’nun çocuklarımızın bu isteğini kırmayacağına inanıyoruz.
Teoman Azat
Biz 50 yıl önce burada baylar-bayanlar hep top oynar ve çok eğlenirdik. Şimdi buradan geçince içim yanıyor. Buranın bakımsız halini görünce şanssız çocuklar diye üzülüyorum. İnşallah ben yanılmış olurum. Buranın bakımı yapılırsa, çocuklarımızın kahramanı başkan olur. Onun için bu çocuklara kulak verecek duyarlı başkan ve yardımcılarımızdan ricamız, çocuklarımızın bu isteğini kırmasınlar.
Arif Öztürk
Çocuklarımızın gelişimi ve top oynayabilmeleri için, bu bölgenin cesurca, zekice risk almadan teşvik edilebilecek bir ortam hazırlamak için, mahallemizin istekli çocuklarının isteğinin yerine getirilmesini arzu ediyorum. Modern bir spor sahası, gelecek nesillerimiz için paha biçilemeyecek bir değer olarak ortaya çıkacaktır. Çocuklarımız adına yapılacak bu eseri kim yaparsa kahraman olacaktır. İnşallah biz şaşırırız.
Dünya Gençlik Konseyi Başkanı Hüseyin Celep
Yenimahallemiz’de basketbol sahası var. Sadece modern hale getirmek, güvenilir bir alana dönüştürmek gerekmektedir. Çocuklarımızın basketbol oynaması için gerekirse İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kapısını çalacağız. Bakırköy Belediye Başkanı’nın kapısını çalacağız. İstanbul Valimizin kapısını çalacağız. Bakırköy Kaymakamının kapısını çalarak, bu aslan parçaları için bir an önce buranın çocuklarımız için oyun alanı haline getirmek zorundayız.
Çocuklarımız için;
Enerjilerini harcayacak yer,
Arkadaşlarıyla iletişim kurabilecekleri alan,
Cesaretlerini artıracak bir alan,
Çocuklarımızın becerilerini geliştirecekleri bir alan.
Belki ileride ünlü bir basketbolcu, Yenimahalle’den çıkabilir. Onun için çocuklarımızın geleceği için, bir an önce çocuklarımızın isteğini yaparak, güvenlerini kazanmak zorundayız. O çocuklarımıza güven vererek, isteklerini yaparak, onlara devletin gücünü hissettirmeyi sağlamalıyız.
Ayson Karabağ
Sayın Başkanım, Sayın Kaymakamım; çocuklarımızın isteklerine kulak verelim. Mahallemizin çocuklarının gönüllerine girerek, nakış ederek, çocuklarımızın daha sağlıklı yetişmelerine olanak sağlamalıyız. Genç evladımız Can Ege Demir’in konuşmasıyla ben tüm işlerimi bırakarak buraya geldim. İsteklerini duydum ve çok etkilendim. Lütfen bu geleceğin aslan parçalarının istekleriyle bir an önce ilgilenerek açılışını da etkili, ikramlı bir açılışla çocuklarımızla buluşturmak isterim. Çocuklarımız için destek vermenizi rica ediyorum.
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM