• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Zafer Caner’in Biyografisi

Zafer Caner’in Biyografisi

Zafer Caner’in Biyografisi

03.11.1979 yılında Kandıra ’da doğdum. Babam Ünal , annem yardımsever Şaduman Hanım’dır. iki kardeşiz, en büyüğü benim. Kandıra , havası içinde dünyaya gelen örflerin ve adetlerini öğrenen mücadeleci bir babanın gül kokan evlatlarıyız. Kandıra ’da pek çok sanatçı, şair, profesör, iş insanı, doktor ve Avukat Politikacı yetişmiştir. Kandıra , ağaçlarıyla dolu yemyeşil ve deniz ile çevrilmiş bir ilçeden oluşan bir yer. Böyle bir ilçede doğmanın ayrı bir anlamı var.

Kandıra da büyüyen bütün çocukların hayallerini denizci olmak süslerdi. Karadeniz özellikleri içimize yansımış yerimizde duran değil dalga üreten dalga yapan dalga dalga Türkiye yayılan bizde İstanbul’a taşınanlardan bir Kandıralıyız . İlk ve orta lise okulu kandıra okudum Üniversiteyi İstanbul’dan mezun oldum .

Kendi kendimize yetiyor, kimseye muhtaç olmadan yaşayıp gidiyorduk. Gel zaman git zaman okul bitince şişli hastanesinde çalışmaya başladım. Genlerimizde esilen kişilerin yanında olduk haksızlığa karşı geldik .Çalışan işçi arkadaşların işlerine yardımına koşmak sorun çözmek hoşuma gidiyordu. Hak arama bilenlerden biri olduğum için , işçi hakların ariyan biri olarak kendim arkadaşların sorunların ile ilgilenmeye başladım. Bir gün kendim sendika ile tanışma fırsatım oldu. Candan, yürekten davranan arkadaşların ilgisi ve sıcaklığı samimiyeti beni sendikanın içine çekti. İşçilerin içinde sendikalaşmak, birlik içinde olmak aynı çatı altında olmak için örgütlendik. Kendimi  sendika içinde buldum birine dokunmak birine ışık olmak birine umut vermek benim hayatım oldu. ve ilgi olması beni sendika ortamına çekmiştir. Kendim sendika içinde buldum sağlık ve sosyal hizmet çalışanları sendikası başkanlığı nasip oldu.

Sevgili arkadaşlar,

Yaşantınızı boyunca bazen elinizdeki imkanlar yeterli olamayabilir. Bu çok doğaldır. Unutmayın ki bundan çok daha önemli bir şey vardır: inanmak başarıya giden yolun ilk ve en önemli basamağıdır. Bu sebeple hedefiniz ne olursa olsun önce başaracağınıza inanın sonra elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Bir sendikacılar Selami Gönderebilirsiniz .Hepinize  işçi kokulu güzel günler diliyorum.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM