• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Ankara’da Av.Zeki Uçar’ın  Ofisinde Kültür Kahvaltısı

Ankara’da Av.Zeki Uçar’ın Ofisinde Kültür Kahvaltısı

Ankara’da Av.Zeki Uçar’ın Ofisinde Kültür Kahvaltısı

Cuma saat 9’da iki değerli Sabri Erbakan ve eski Milletvekillerinden Uğur Aksöz, 3 Cumhurbaşkanı ile çalışmış, üç dönem Milletvekilliği yapmış kişidir. Karayolu otobanları Bolu Tüneli proje babası Sabri Erbakan; bilgi dolu, kibar, ülkeyi ve vatanı seven, bayrağı seven bir kişidir. Tek arzuları ülke için ülkeyi yönetecek, ülkeye hizmet edecek milletvekili olsun, belediye başkanı olsun, lider olsun sıfırdan insanları alıp eğiterek ve öğreterek ülke adına adam yetiştiren bir siyasi akademi gibi çalışan siyasetçilerdir. Aralarında olmak, her cümleleri ders gibiydi. Saat 13’e kadar yanlarındaydım. Kahvaltıya oturdum ama dinlerken doyduğum  hissettim çünkü  bilgi ve düşünceleri benim ruhumu besledi. Gözlerimi de Zeki Ağabey’inin Diyarbakır Sofrası doyurdu. Birbirinden güzel nimetlere bakarken bile doyurduğuna inanıyorum. Hukuk konusunda Zeki Uçar ağabeyim dolu dolu bir insandır. Diyarbakır kültürü ile yetişmiş vatan, bayrak ve insan seven biri. Ankara’da benim ağabeyim, büyüğüm sizlere bu üç ustadan aldıklarımı anlatmak istiyorum. Sizler de okuyarak içinden ders alacağınıza inanıyorum. Okuyan toplayandır, konuşan tüketendir. Konuşmak bir ihtiyaç olabilir fakat bir sanattır.

Sabri Erbakan: Zeki beyin Misafir Perverliği  için teşekkür ederim.

Milletvekili Uğur Aksöz: Büyük insanları dinlemesini bilendir. Türkiye’nin en değerli Süleyman Demirel olsun, Ecevit olsun, Necmettin Erbakan olsun, Alparslan Türkeş olsun, Turgut Özal olsun, Mesut Yılmaz olsun bu değerli insanların yanında hep dinleyerek bilgi topladım. Şimdi bu bilgiler ülkemiz için faydalı insanları bularak ortaya çıkarıp, gelecek için hazırlamak gerekir. Ülkemiz ve geleceğimiz için adam hazırlamak gerekir. İki türlü insan var: Biri bilgisiz cahil, diğeri de ahlaklı ve terbiyeli kişiler. Bizler Zeki Uçar gibi terbiyeli, vatansever, toprak seven ülkeye faydalı kişilere ihtiyaç var. Bu insanların bilgisine, tecrübesine ve ahlaklarına ihtiyacımız var. Dinleyin, insanların eksiğini söylemeyin. Eleştirmeyin, akıl vermeyin, çok konuşmayın. Size soru sorarlarsa cevap verin. Kısa öz ama çok detaylara girip kafa karıştırmayın.

Av. Zeki Uçar : Sevgili Ayson kardeşim, Bugün birbirinden güzel, Değerli, hayatı yutmuş, çok deneyimli Ve tecrübeli insanlarla tanıştırdığın için çok teşekkür ederim. Akla binlerce yıllık deneyimi olan Ve birikimleri olan 3 Cumhurbaşkanı ile çalışmış; , bilgi zenginliği olan, değerli iki hocalarımın yanında pişmek ve gelişmek en iyi usta olmak için. Ayaklarımızın titremesin, ayaklarımız güçlensin. Bilgi gücü her kapıyı açar. Hocalarım bir dağ gibi bizi güçlendiriyor. Değerli bilgileri bu bilgileri kitapta olmayan bu bilgiler ayrıntıda gizli. Bu bilgiler millet için, devlet için kullanmak bize de nasip olursa hocalarımızın yanında olarak biz de mutlu ve bahtiyar oluruz. Üstatlarım yeşillikler toprağın çirkinliğini kapattığı gibi hocalarımın sözleri de insanların kusurlarını örtüyor.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM