• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Aranacak Asistan Sekreter Olmak İstiyor Musunuz?

Aranacak Asistan Sekreter Olmak İstiyor Musunuz?

Aranacak Asistan Sekreter Olmak İstiyor musunuz?

İş arayan, kişiliği, hizmet sektörüne uyum sağlıyorsa, insan seviyorsa, tabi, efendim diyorsa, buyurun efendim diyorsa, karamsarlığı mutluluğa çeviriyorsa, hep içinde umut varsa, çalışarak, el vererek, hak ettiğini kazanmak ve alın teri ile yaşamak istiyorsa, mücadele ruhu varsa, merdiven basamaklarını adım adım çıkmak istiyorsanız;
Doktorlara yardımcı Tıp Sekreterleri gerekir.
Avukatlara Hukuk Sekreteri gerekir.
Şirketlere Asistan Sekreter gerekir.
Sanatçılara Asistan Sekreter gerekir.
Muhasebecilere Muhasebeci Sekreter gerekir.
Belediye ve partilere Müracaat Sekreterleri gerekir.
Bu alanda bende varım diyorsanız; kendinize yatırım yapmak için iki gün eğitim veriyoruz ve sertifikayla ayrılıyorsunuz. İş yerinizde yapılması gerekenleri, rolleri öğrenmek için, bilgileri almak için, kendinizi donattıktan sonra yarın işe başladığınızda, bildiğiniz, inandığınız, aklınıza yatan işleri yaparak, güven vererek, işini severek yaparak, öğrenerek, dinleyerek, işyerlerinde canlılık, şıklık vermek sizin elinizde. Bu eğitimi almadığınızda işe girerseniz, beklersiniz. Öğreten yoksa sizinde canınız sıkılacak. İşinizden olmak istemiyorsanız, kendinize en iyi yatırım bilgi ile sizleri donatalım. Bilgi size cesaret verecek, güç verecek, kendinize inanarak, kendinize güvenerek aldığımızın eğitimle bilginize gittiğiniz iş yerlerinde faydalı biri olmanız size cesaret kazandıracaktır. Özgüven kazandıracaktır. Size eğitim için bu alanda ilk ve tek olan Sekreter Dergisi ile Genel Müdür olan Ayson Karabağ’dan da eğitimler alarak, sertifikanızla birlikte sizlere iş bulalım ve işe yerleştirelim. Bende sizin yanınızda takipçisi olalım. Bu mesleğe sahip çıkalım. Bu mesleği yıldız bir hale getirelim. Yöneticilere faydalı, olmazsa olmaz dedirtecek şekilde adamları yetiştirelim, mesleğe sahip çıkalım.
Asistan Sekreterin masasında olması gereken kitaplar

Cumartesi-Pazar eğitim
Sertifika sizi işlerinizde başarıya taşıyacak. Huzura erdirecek, merdivenleri basamak basamak yükseldiğinizin kendinize şahit olacaksınız. O zaman durmayalım.  0532 3910934  telefonla kaydınızı yapalım.
Bakırköydenhaber Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM