• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
İst .Copper Caffe  Bakırköy’de Kendine Aşık Eden Lezzetleri ve Tatlarına  Çok Aşinayız ?

İst .Copper Caffe  Bakırköy’de Kendine Aşık Eden Lezzetleri ve Tatlarına Çok Aşinayız ?

İst . Copper Caffe  Bakırköy’de Kendine Aşık Eden Lezzetleri ve Tatlarına Çok Aşinayız ?

  Bakırköy’de Lezzet; Sunumu Görsel Bir Şölen Olmalı.

İst. Copper caffe anlamı nedir?

Anlamı Bakır’ bakır atom ağırında olan etkinliğinde çok iyi olan kızıl renkli değerli bakır bakırdan yapılan, yemeklerde çok lezzetli. Biz de lezzetle bakır kalitesinde insanları  ağırlayarak mutlu göndermek istiyoruz. Bakırköy, medeniyetler ilçesi; her dinden mezhepten yaşadığı saygın sevgin olduğu bir ilçe. Ezan sesi ve çan sesi duyduğumuz bir yer. Bakır gibi değerli insanları olan bir ilçe. Bakırın rengi nasıl kızılsa insanların rengi, fikirleri ve yaşantıları saygıları bakır rengine benzetiyorum. Onun için Bakırköy’de 132 ülkenin gezdiği, dolaştığı nefes aldığı bir ilçedir. Bakır kalitesinde hizmet vermek mutlu göndermek Bakırköy meydan gelen bir misafir arzu ederse nargile bölümümüzde otursun isterse manzaralı yerde otursun fotoğraflar çektirsin, videolar çektirsin güzel anıları ile ayrılsın. Burada bir bakır gibi kalıcı hikayesi kalsın.

 

 

 

 

24 Saat Hizmet Veriyorsunuz

Bakırköy meydan olduğumuzu için nargile sevenlerin yeri copper caffe  oldu. Çay sevenlerin yeri arkadaşlarınla okey okuyanların yeri, emekli hanımların okey oynayacağı yeri olduğu için Kahvaltı için ist. copper caffer  oldu. Öğle yemek için İst. copper  caffer oldu. Çay için copper caffe  oldu. Pizza yiyecekse, hamburger yiyecekse copper caffe  oldu. Bakırköy de buluşma yeri copper oldu.

Serpme Kahvaltısında iki kişi  500 TL diyorsunuz?

Bize sabah gelen serpme kahvaltıya geliyorlar. iki kişiliği üç kişide  tükete biliyorlar. ziyan olmuyor. ağız tadında lezzetli kahvaltı yapmak iyi bir ortam ve Bakırköy meydanı buradan her yere gidebilirsiniz. Bakırköy coppar buluşma noktası oldu. aşağıdaki masa  3 kişilik menü 6 kişi   için acildi. Toplu kahvaltı yapacak misafirlerimizin kahvaltı anıların arzu ederlerse ,Bakırköy Gazetecimizi davet ederek anıların  Hikayelerin hediyemizi olsun. YouTube/bakırköydenhabergazetesi

Copper Caffe de Hizmetinde Neler Var?

Sabahları serpme kahvaltısı, Pazar günü açık büfe ile hizmetimiz var. Öğle yemeği için bankada çalışanların olsun, şirkette çalışanlar olsun, asistan sekreterlerim olsun. Akademi kursa alan öğrencilerim olsun, öğretmenlerim olsun, emeklilerim olsun, komşularım olsun özel menü hizmeti ile lezzeti ile kaliteli hizmet anlayışı ile geldiğinizde oturduğunuzda koltuklar anne kucağından olduğunuzu hissedeceksiniz. Rahat ve huzurlu kafanızı boşaltacağınız, rahatlayacağınız bir mekan. Kafanızda, ruhunuzda rahatlayarak, hedefinizi belirleyerek çıkacağız bir mekan olacaktır. Sürpriz insanlarla tanışarak hayatınızda çok büyük değişikler yaşanacak bir mekan olacak.

Türkiye’nin il ve İlçelerin  Çorbalarından Konuşalım, neler var?

Bingöl Ayran Çorbası

Bingöl’ün en meşhur yemeklerinden olan ayran çorbası mutlaka denemeniz gereken bir lezzettir. Ayran çorbası içerisinde nohutta bulunmaktadır. Bingöl’e gelenlerin en sevdiği yöresel lezzetleri arasında ayran çorbası yer almaktadır. Oldukça doyurucu bir çorbadır.

Bingöl Tutmaç Çorbası

Bingöl’de kış aylarında sürekli olarak tercih edilen bir çorba vardır. O çorbaların başında tutmaç çorbası gelmektedir. Tutmaç çorbası özellikle Bingöl’de kış aylarında sürekli olarak tercih edilmektedir. En lezzetli çorbalar arasında yer alan tutmaç çorbası bu ilin yöresel lezzetlerinden bir tanesidir. Bingöl mutfaklarında da en çok sevilen çorbalar arasında tutmaç çorbası yer almaktadır. Tutmaç çorbasının içerisinde kavurma ve mercimek malzemeleri yer almaktadır.

Her Gün Çorbanız Var mı?

Çorba mide dostu. Her gün 3 çeşit bölgede çorbaları çıkararak öğrencileri ve emeklileri mutlu etmek istiyoruz. Biz çorbayı severiz. Çevremizde emeklilerimiz var. Onun için sürekli çorbamız var. Erken çorba içmeye gelen müşterilerimiz var. Biz Bakırköy de öğrencilerim bizim elçimizdir. . Biz elçilerimizin iyi gelişmesi için lezzetli çorbaları yedirmek istiyoruz ve özel ücret  karşılığında ve yanında ekmek kurutulmuş var. Baharatlar var. Kişin zevki ile ne kadar koyarsa koyabilir. Ağız tadıyla çorbasını içmesini düşünüyoruz. Arzu ederse iki türlü kap olacak doldursun yolda içebilir veya dışarıda içebilir, nasıl arzu ederse. Kaplar büyük büyük olacak. Her il ve ilçenin Çorbalarını yaşatmayı düşünüyoruz.

Emeklilerim içinde çok özel fiyatla çorba ikram etmek onların duaların almak istiyoruz. En azından ekonomik yüklerin içinde çorba ile enerji alsınlar. Bizden bir çay içerek rahatlatmak dualarını almak istiyoruz. Emekliler  bizim değerli emektarlarımızdır. Onların tecrübesi, bilgileri, duaları, önerileri bizim için kıymetlidir.

Bakırköy’de Derneklerimiz İçin Ne Yapabiliriz?

Sizde bize yardımcı olursanız, dernek başkanlarımızı ağırlamak, lezzetimizi onların da görmesini arzu ederim ve dernek üyeler için bir menü belirleyerek özel fiyat verirsek, onların da bizleri tercih etmelerini ,sağlamak ve misafirleri geldiğinde veya dernek üyeleri bir araya gelirlerse toplantı yaparlarsa bizi tercih edebilirler . Biz de Bakırköy için yapılan toplantıların Bakırköydenhaber gazetesinde haberlerini yaptıralım, destek verelim. hikayelerini sosyal medya görünsün hem adı Google’a düşer hem ‘de üyeler ile bir araya gelirler hem’de Bakırköy üyeleri Bakırköy’den faydalansınlar. Değerli oldukların hissini vermek ve yaşatmak istiyorum. bu ilişkilerimizi, bu dostluğumuzu pekiştirir düşüncesindeyim. Başarılı çalışmalarında yanlarında olmak, misafirlerimizi ağırlamak ve kendi yerlerinde gibi huzurlu bir ortamda Bakırköy’ümüzü en iyi şekilde temsil etmek isterim. Dernekle bir hikayemiz olur.

Ermeni Vatandaşlarımız İçin Ne Düşünüyorsunuz?

Ermeni vatandaşlarımız; damak lezzetini bilen, hizmeti takdir edenledir. Nerede yemek yiyeceklerini çok iyi biliyorlar, ama sizin desteğinizle gerek Yeşilköy, Samatya ve Bakırköy’deki Ermeni Vakıf Yöneticilerimizi bir kahvaltı veya öğle yemeğinde ağırlamak, lezzetlerimizi ve hizmetlerimizi onlara yaşatmak isterim. Bir anımız, bir hikayemiz, bir videomuz olsun isterim. Onlar bizim lezzetimizi yaşasın, fikirleri ve tavsiyeleri bizlere referans olsun derim. onun için sizin ‘de desteklerinle copper de ağırlayalım sizde haberimizi yaparsınız çok da mutlu oluruz.

Bakırköy’de Partiler İçin Ne Düşünüyorsunuz?

Bakırköy’de siyaset için çalışanları, emek verenleri tebrik etmek gerekir Kolay değil, işini gücünü bırakıp siyasetle uğraşan abilerimiz var, ablalarımız var. Ama tüm siyasi partilerin artması, çoğalması, farklı fikirlerin farklı bakışları bizim en büyük zenginliğimizdir. Bizler birbirimize saygı göstermeliyiz. Fikirlere katılmayabiliriz ama saygı duymak gerekir. Ama sen yanlış düşünüyorsun demeyelim, o baskıyı yapmayalım diye düşünüyorum. Silah sıkanlardan hiç bir farkımız kalmıyor. Onun için Bakırköy’de siyasi parti ilçe başkanlarını mekanımızda ağırlamak, lezzetimizi ve hizmetimizi sunmak isterim. Tüm siyasilere saygı duyuyorum, bizim siyasi görüşümüz ticaretimiz olmalı. Biz hizmetimizi yapalım, hizmet edelim, onlar da işlerini ve görevlerini yapsınlar. Onun için Bakırköy’de ayrım yapmadan ilçe başkanların kahvaltıda ağırlayalım.

Eğitimcilerimiz ve Öğretmenlerimiz İçin Ne Düşünüyorsunuz?

Ben eğitimcilerimize çok şey borçluyum. Eksikliklerimizi tamamlamak istiyorum. Eğitimcilerimiz için özel bir menü yapalım, öğle saatlerinde arzu ederlerse, mekana getiririz, arzu ederlerse gelip burada ağırlayabiliriz. Eğitimcilerimiz için  çalışmak, onlara hizmet etmek bizlere büyük gurur verir. Bakırköy Milli Eğitim Müdürümüz ve öğretmenlerimizi ağırlamaktan büyük keyif alırım. Bu konuda hocalarımıza hizmetimizi sunmak isterim. Onların yorumları ve fikirleri bizim referansımız olsun. Öğretmenlerimizin fikirleri bizim diplomamız olsun. Bu konuda hızlı çalışmaktan gurur duyarım öğretmenlerim kahvaltıda ağırlayalım sizde yardımcı olun.

Bakırköy’e Gelen Öğrencilerimiz İçin Ne Yaparsınız?

Bakırköy’e gelen öğrencilerimiz Bakırköy’ün elçileridir. Biz elçilerimiz için 3 çeşit çorba, yanında küçük küçük kızarmış ekmekler, arzu ederlerse büyük çorba kabına arzu ettiği kadar kızarmış ekmeği ve baharat kullanıyorsa koyarak sağlıklı mide dostu, enerji veren, sağlıklı beslenmelerine katkı sunalım. öğrencilerimizi burada ağırlamaktan gurur duyarız. Arzu ederlerse içeride, bahçemizde çorbalarını içsinler, arzu ederlerse çorba kabına koysunlar, ellerinde dışarıda içebilirler. Tercih öğrencilerimizin olsun.

Bakırköy’de Çalışan Personellerimiz İçin Ne Yapabiliriz, Komşularımız İçin?

Komşularımız olsun, çalışan personelimiz olsun… Çorba bizim hediyemiz olsun,

Lezzetli Anılar

Yeni yıl demek yalnızca lezzetli yiyecekler demek değil. Aynı zamanda tatlı anılar da biriktirmek demektir. Şanslıysanız, ikisini de yaşayabilirsiniz. Ailenin En küçük üyesini  mutfağa sokun  ve birlikte yemek pişirmenin tadını çıkartın!

Sendika İçin Nasıl Bir Çalışma Yapabilirsiniz?

Biz sendika yöneticilerini kahvaltıda ağırlayalım, sendika üyelerinin doğum gününde evlilik yıl dönümüne özel fiyatla bizde kutlasınlar. Aramızda anlaşma yapalım; siz üyelerin ceplerine mesaj çekersiniz onların da haberler olur. Wep sitenizde duyurursunuz, basında haberiniz olur. Google’a haber düşer. Sendika üyelerine verdiğimizi değeri gösterelim. Kıymetli olduklarını bilsinler. Onların güzel hikayelerin yazdıralım ve haberini okuyalım. Mutluluklarına şahitlik yapalım, hikayemiz olsun.

Çalışma Azmi Başarıyı Getirir mi?

Kişi önce kendisine bir idol belirlemeli, mükemmelliği örnek almalı, ahlaki değerlere önem vermeli, açık sözlü ve dürüst olmalı, insanlara ilham veren çalışmalara imza atmalı, Hz. İsa’nın bir sözü var. Siz kapı çalmazsanız kapı açılmaz. Bakırköy’de 650 dernek, 132 özel okul ve dershane var. 30 akademi var, yabancı şirketlerimiz var. Her gün başkanları ziyaret ederek iletişime önem vererek, müşterilerimizi artırma şansımız var. Dernek etkinliklerine katılmalı ve sosyal yaşamı olmalı kişinin. Eğer bunları yapabiliyorsa başarı onun için kaçınılmaz olur.

Başarının Altın Kuralı Nedir?

Her şeyden önce kendinizi sevin, kendinize inanın, hedef belirleyin ve başaracağınıza inanın. İnandığınız yolda çalışmaktan usanmayın. İş hayatınızla özel hayatınızın dengesini iyi kurmaya çalışın. Doğrudan ayrılmayın her gün öğrenmeye açık olun. Çevrenizi, müşterinizi dinleyin. Dinleyen toplayandır, konuşan tüketendir. Ben dinleyenlerdenim, bilgi topladıkça paradan çok daha değerli bir kazanç olacaktır.

Gönül Dili Önemli mi?

İnsan ne yediyse dilinde o dökülür. Sevgi varsa sevgi dökülür, kötülük varsa kötülük dökülür. Onun için insanın hamuru çok önemli. Ağızdan çıkan kelimeler nereden geldiği önemlidir, kelimeler keskin, kırıcı olabilir. O kelimelerin ifade ettiği anlama göre değişir. Kelimeler gönül telinden geliyorsa tesiri de algılaması da farklı olur. Gönülden çıkan gönüllere  ulaşır.

İletişim Nedir?

Her işin can damarıdır. İlişkinin başarısı karşındaki kişinin benzerliği nedeniyle uyum sağlamasıdır. Konuşma tarzı, ses tonu, mimikler, fiziksel görünüm iletişime katkısı vardır. Biz telefona çıkınca iyi dinleriz, nota önem veririz. Siparişleri sıkı takip ederiz. Bu da bizi işimizde ve görevimizde başarıya taşıyor.

Kibir Nedir?

Tevazu et kimse kimseye övünmesin. Dağları iğne ile oyarak toz etmek, kalplerden kibir çıkarmaktan kolaydır.

Kitaplara Bakış Açınız Nedir?

Copper girişinde mimarımız çalışıyor. Okumalarını teşvik etmeyi düşünüyorum. Gelen misafirlerimize kitap hediye etmeyi düşünüyorum. Şehrin kültürü, temizliği, iletişimi, paylaşımı için bilinçli olmak gerekir, aydın olunması gerekir. Empati kurmak gerekir. Okuyan bir şehrin etrafı da insanları da güzel olur. Bilgili insanların arasında yaşamak, bilgili insanların etkili kullandığı cümleler, sizi de daha etkili cümle kurmaya zorlar. Onun için kitap şehrini aydınlatan, sıcak tutan bir köprüdür. Kitap şehre ruh veriyor, can veriyor. Kalite kazandırıyor, mutluluk yaşatıyor. Atatürk’ün dediği gibi,

‘‘Çocukluğumda elime geçen iki kuruştan birini kitaba vermeseydim bugün yaptığım işlerin hiçbirini yapamazdım’’ kitap aşkından aldığı hırsı bizde ayda bir yazar davet ederek, müşterilerimizle ve çalışanlarımızla birlikte dinleyelim. Kitabı sevdirelim ve okuyalım. Bu şekilde müşterilerimize, dostlarımıza kitabı sevdirmek, aracı olmak ve imkanlarımızı kullanmak istiyorum. .Kitap evinde olup ‘ta  hediye etmek isteyenlerden kitapları adına kayıt alarak isimlerini panoya yazmaktan mutlu olurum. Kitap için el el vermek, insanlara faydalı olmak için kitap seven ve okuyan insanları copper bekliyorum. Evinde okumuş kitapları biri faydansın diyorsanız copper müşterileri okuması için kitap hediye edenlerin listesinde sizin de adınızın yazmasını istiyorsanız kitaplarınızla sizi bekliyoruz .

Resim sergisi için neler düşünüyorsunuz?

Sanat harika bir meslek; düşüncenizi resimle vermek ve hatırlatmak da harika bir duygu. Bakırköy’de sanatçıların resim sergileri copper cafe açarlarsa biz de çevremizde resim seven hotel  için, şirketi için resim alıp asmayı düşünen sanattan anlayan inşalar ile sanatçılarım mekanda ağırlamak ve sergilemeyi arzu ederim. 1 ay sergi kalır. Girişte üst

kata kadar geniş yer verilir. Resimleri alıcıyla buluşturalım ve sergi açan sanatçılarım haberleri gazetelerde çıkması ve satışın yapmaları için elimizden geleni yapmaya, destek vermeye hazırız.

Çocukları için neler yapmak istersiniz?

Anneler saat 10 da gelip 11’e kadar çocukları için eğlenceli, öğretici, jimnastik oyunları hocasından yaptırarak bir ortam düşünüyorum. Alt katta ekranda çocuklarını izlemesi için bir yer düşünüyorum. Çocukların bakış acısı ve eğlenmesi için arkadaş edinmesi için bir şeyler öğretilmesi  için hocalar tarafından eğitim verdirmeyi düşünüyorum.

Bakırköy de sendromlu çocuklar var onlara neler yapabiliriz.?

Benim önerim dernek ile ilişkiler içinde olalım. Bir kişi bir evladım verelim; Bakırköy’de birlikte vakit geçirsinler, gezsinler öğle yemeğinde bize gelsinler. Bizde yemeği yesinler. . Alışveriş merkezini dolaşsınlar. Bakırköy sokaklarını gezsinler arkasından gazeteci abım de video çeksin, fotoğraf çeksin. En sonda neler öğrendiğinizi sendromlu çocuklarımıza bir günde olsa bir anıları olması bir hikayeleri olması için el birliğiyle dokunarak, el vererek yaşayalım. Duyarlı insanlar olalım. Halimize şükür etmesini öğrenelim: Beterin beteri var. Bunu göstermek adın yapalım.

Körler derneğimiz var aynı plan burada da yapalım mı ?

Neden olmasın! Bir düşün: elimiz var, gözümüz var, sağlığımız var . İşim var, görevim var ama mutlu değiliz. Çevremizde gözü olmayan, eli olmayan, ayakları olmayan nice insanlar var. Bu insanları bir görün ve duyun. Bir günde birlikte vakit geçirin sonra kararınızı, düşüncelerinizi, fikirlerinizi gazeteci abimize anlatın. Bir usta diyor ki: Ağır bedel ödeyenleri dinleyin, acı fatura ödeyenlerden ders alın. Bu sorunlu kardeşlerime bakan kişiler düşünün. 24 saat birlikte geçiriyor, siz bir gün geçiriyorsunuz. Bir günde çok şey öğreneceksiniz buna emin olun.

Türkiye’de Konsoloslarımızı Ağırlayarak Lezzetlerinizi Tanıtmak İster misiniz?

Kesinlikle iyi olur. Konsoloslarımızı bir öğle yemeğinde bir akşam sofrasında ağırlayarak, hizmetimizi, lezzetimizi, kardeşliğimizi göstermek isteriz. İş adamlarımızla buluşarak, lezzetli ikramlarımızı, şifalı yemeklerimizi sunarak dostluğumuzu, kardeşliğimizi pekiştirmek isteriz. Damaklarında lezzetimiz olsun, onlar bir gün Türklerin elçisi olacaklar. Elçilerimizi ağırlamaktan keyif alırım. Lezzetimizi ve Bakırköy’ü en iyi şekilde temsil etmekten gurur duyarım.

Rehberlerimiz için Ne düşünüyorsunuz?

Rehberler ilimizin çok değerli eğitimcilerdir. İli ve ilçemizi yemeklerimizi her şeyi anlatan öğreten, sevdiren, gezdiren rehberlerdir. Onun için rehberlerimizi, misafirlerimizi biz ağırlayalım. Kapıda karşılayalım; misafirlerimize lezzetimizi, insanlığımızı sevdirelim ve

haberini de yaptıralım. Google’a haberleri ülkelerin gittiklerinde hikayelerim konuşulsun, lezzetim konuşulsun, hizmetim konuşulsun ama fiyatlarımıza indirimli özel menü verelim ki onlar misafirdir. Onlar değerli kişilerdir. Onları kaz görmek değil onları hizmet vererek ülkemizi reklam yapmak akılda kalmasını sağlamak için rehberler büyük görev düşüyor.

Bakırköy iş insanları için hayalleriniz var mı?

Ben Bakırköy’de ev sahipliği yapayım ayda bir Bakırköy’de iş adamların bir araya gelelim yurt dişinde yatırımcılarım var iş adamlarım var. El ele verelim ürünlerimi dünyaya satalım marka yapalım ki ilerde marka savaş olacak dünya ürünlerim kendisin kanıtlaması için marka üretelim, marka olalım onun için Bakırköy kulüp adı altında yeni insanlar bir araya gelerek bir birim dinleyerek ürünleri elimizdeki imkanları değerlendirelim. Kardeşliğimizi koruyalım bir birimize  faydamız olsun diyorum.

Sizin Müşterilerinizin Sizden Beklentisi Nedir?

Bizim müşterilerimiz benim öğretmenim oldu. Saygı ister, güven ister, inanmak ister, anlayış ister. Müşterilerimiz değer verildiğini ister. Bizim müşterilerimiz isteklerine göre hazırlansın ister. Hizmet ister, lezzet ister, kapıda ağırlanmak ister, saygı ister, insan sevgisi ister. Herkes özel olmak ister, herkes ilgi ister, onun için bizim öğretmenlerimize hem teşekkür ediyor, hem de para veriyorlar. Biz bu değerli öğretmenlerimizi kapıda ağırlamak, evimize gelen misafirler gibi kapıda sevinçle ağırlamayı seviyoruz. Allah bizi bu sevgiden mahrum bırakmasın. En önemlisi de işin içinde ruhtur. Ruh yoksa her şey boş olur, güven vermez. Her şeyi yaparsın ama ruhu veremezsin. onun için biz burada ailece işimize sarılmışız

Kendinizi Girişimci ve Güçlü Bir Yönetici Olarak Görüyor musunuz?

Yolun başındayım. Bizim müşteriler hepsi benim öğretmenim. Hem okuyarak hem tavsiyelerini dinleyerek iyi bir yönetici olmak hem de iyi bir karşılayan gelen misafirlerimi dinleyen, müşterilerimin değerini bilerek karşılayan müşteriler olmazsa ne telefon çalar, ne de burası güzel olur. Bizim bu güzelliği yaşatan müşterilerimizdir. Onlar varsa bizde varız. Bizim için çok çok değerlidir. Onun için iyi bir yönetici olmak zorundayız. tek haklı olan müşteridir. Bir taraftan iyi bir yönetici olmak veya iyi bir işçi olmak için eksikliklerimizi tamamlayarak bu güzel yolumuzda, dost kazanmak, kalp kazanmak için daha çok çalışmak zorundayız. Bakırköy’de lezzetimizi, hizmetimizi; çevremize ve yabancı misafirlere yaşatmak kalplerini kazanmak istiyorum.

Zaman İçin Ne Söylersiniz, Zaman Ne Kadar Hızlı Akıyor?

Ne yaparsanız yapın, zamanınızın değerini bilerek kullanın. İnsanlar yoğun oldukları için değil plansız ve programsız oldukları için sorumluluk almamak için ailelerine yakın arkadaşlarına en önemlisi de kendilerine zaman ayıramazlar. Zaman su gibi gelip gidiyor. Zamanın kıymetini bilmek ve dolu dolu değerlendirmek gerekir. Kırık bardak için su gibi içseniz de bitecek, içmeseniz de o suyu ne zaman kullandığınız önemli. anın kıymetin bilmek ve yaşamak gerekir.

Düğüm Günü Kutlama Konusunda  Nasıl Yardımcı Oluyorsunuz?

Düğüm günü ve evlilik yıl donumu için  kutlayacak kardeşimizi önceden konuşarak pastamızı birlikte  sipariş veririz. misafirlere ikram düşünürse onu konuşuruz.  yanında demlik Çay  düşünen olabilir. veya soğuk içecek şekilde planlıyoruz. Bakırköy’de Gazetecimiz  Davet ederek anıların vidolara çekilerek Resimlerin çekilerek  müzik eşliğinde  masada ışıklar  eşliğinde harika bir giriş yaparak unutulmayacak bir anınızı birlikte yazabiliriz.. konuşulan  özendiren bir düğüm günü birlikte organize edebiliriz. müşteri Emniyeti bizim için daha kıymetli. YouTube/Bakırköydenhabergazetesi

Sizde Çalışanlara, Gençlere Ne Tavsiyede Bulunursunuz?

1. Emanete ihanet etmeyin.

2. Halinizden şikâyet etmeyin.

3. Büyüğünüze emretmeyin.

4. Boş şeylerde ısrar etmeyin.

5. Cahillerle sohbet etmeyin.

6. Nefesinizi boşa tüketmeyin.

7. Çalışırken, işinize, görevinize ruhunuzu koyun.

8. İçten kalpten yapın.

9. Severek yapın

10. İnanarak yapın, başarı gelecektir.

sabırlı olun

Yeni İş Kuranlara Ne Tavsiye Edersiniz?

Bildiğiniz işi yapın, sevdiğinizi işi yapın. Her konuyu siz biliyorsanız, işi hakimseniz ekibinizin size saygısı varsa, işlerinizi daha güzel yaparsınız. Yoksa sıkıntı yaşarsınız. Bakırköy ilçemizde yaşamayı, başarılı ve huzurlu olmayı düşünen, kavga etmeden, mahkemelere düşmeden işlerini dikkatli yapsınlar. Kavga etmeden, kalp kırmadan çalışma yolunu seçsinler. 1- Avukat seçin, her işinizi avukata danışarak yapın. 2- Muhasebecinizi iyi seçin. 3- Pazarlama müdürünüzü seçin. 4- Basın danışmanınızı mutlaka yanınızda tutmasını bilin. 5- Asistan sekreterinizi olmalı hem telefon bakmalı hem ‘de gelenleri karşılayalım. Hem de müşteri ile aranızda elçi olsun. Hiç bir telefon, hiç bir notu kaçırmamak gerekir. İyi bir yönetici, her gün arayanları, notları gelen ve gidenleri takip edendir. Bir müşterimizi 10 gün görmeyince merak ediyorum, arıyorum. Onun için duyarlı müşterisini takip edenlerden olmak çok çok önemli. Bu kadro ile işlerinizi yapmayı öğrenin. Sırlarınızı kimse bilmesin. Hedefinize odaklanın, eğitiminizi kesinlikle ihmal etmeyin. Seminerlere katılmayı kaçırmayın. Ticarette başarılı yol; bilgili, becerikli, tatlı dilli olmaktan geçer.

Bakırköy’de Tatlarına ve menülerine Çok Aşinayız?

 

 

Bakırköy Yer Altı Çarşın A Kapın Arkası

Nargile servisi var.

Açık Alan Var.

Alkolsüz Mekan

Zeytinlik Fahri Korutürk Cad. No 33 Bakırköy

Rez:0212 5427286

instagram /istcoppercaffe

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM