• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Pakistan Başkonsolosu Nauman Aslam İle Siber Güvenlik Teknoloji Vedat Aydın Sunumu

Pakistan Başkonsolosu Nauman Aslam İle Siber Güvenlik Teknoloji Vedat Aydın Sunumu

Pakistan Başkonsolosu Nauman Aslam İle Siber Güvenlik Teknoloji Vedat Aydın Sunumu

Siber Güvenlik Teknoloji Kurucusu Vedat Aydın, Pakistan Başkonsolosu Nauman Aslam Bey’e Sunum Yaptı

Başkonsolos Nauman Aslam, sinyali kesen, siber hırsızlığına karşı önlem alacak cüzdan hediye etti. Bir tarafa telefonunuzu koyun, bir tarafa kredi kartlarınız koyun. Kendinizin emniyette olacağını bilin diyerek, sunum yaparak, anlatarak hediye etti. Artık teknoloji hırsızları yanınızda 2 metre mesafede, elinizi uzatmadan cebinizden kredi kartı numarasıyla otomatik olarak paranızı alabilir. Onun için gerek cebinizde taşıdığınız kredi kartlarınız, nüfus cüzdanlarınızı güvenliğe alın. Siber güvenlik cüzdanı hediye ederek önleminizi unutmayın diyerek Başkonsolosa artık güvendesiniz dedi.

Vedat Aydın riskleri hatırlattı.
Banka hesaplarınız boşaltılabilir.
Adınıza kredi çekilebilir.
Adınıza şirket açılabilir.
Kimlik bilgileriniz suç işleme amaçlı kullanılabilir.
Resmi evraklarınız kopyalanabilir ve kötü amaçlı kullanılabilir.
Telefonda yer alan özel bilgilerinizi istenmeyen kişilerin eline geçebilir ve kötü niyetli kullanılabilir.


Vedat Aydın uyardı. Kredi kartlarınız için özel korunan cep cüzdanları ile veya el çantaları ile kendinizi siber hırsızlara karşı koruyabilirsiniz diyerek kişiye özel telefon ve kredi kartlarınızı koruyacak cüzdan hediye etti.
Pakistan Başkonsolosu Nauman Aslam
Siber Güvenlik Teknoloji Sahibi Vedat Aydın bizi bilgilendirdi. Çok etkilendim, hediyesi için çok teşekkür ederim. Artık siber güvenlik cüzdanı ile önlem aldık. Her kişi bu konuda bilgi sahibi olsun. Ve gelişen teknoloji imkanları hem hırsızların kapılarını açıyor, hem de emniyete almayı da koruyor. Her konuda bilgi sahibi olalım ve kendimizi koruyalım. Çevremizdeki insanlara da anlatacağım, uyaracağım, söyleyeceğim. Bu siber güvenlik imkanından Pakistanlı vatandaşlarımız da faydalansın. Bu konuda Pakistan ve sizler ile işbirliği yapacak firmaları buluşturmak için elimden geleni yapacağım. Pakistan’da teknoloji firmalarıyla buluşturmak istiyorum sizleri. Başarı hikayelerinin yazılmasına vesile olmak istiyorum. Bakırköydenhaber Gazetesi Sahibi Ayson Karabağ aracı olduğu için ve sizleri tanıdığım için çok şanslıyım. İlginize teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM