• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Kocaali Belediye Başkanı, Spor Yapılacak  Alanları İçin Harekete Geçmeli

Kocaali Belediye Başkanı, Spor Yapılacak  Alanları İçin Harekete Geçmeli

Kocaali Belediye Başkanı, Spor Yapılacak  Alanları İçin Harekete Geçmeli

Kocaali’nin güzel sahillerinde spor yapmayı teşvik eden alanlar oluşturmanız gerekiyor. Ayda bir kez sizin öncülüğünüzde mıntıka temizliği yaparak yürüyüşler düzenlenebilir. Ardından, spor aletlerinin bulunduğu alanlarda spor yaparak insanlara sporu sevdirebilir ve alışkanlık kazandırabilirsiniz. Bu, Kocaali sakinlerinin sağlıklarını korumaları için de büyük bir fırsat olur.

Bu sezon olmasa da önümüzdeki yıllarda, spor aletlerinin bulunduğu alanların tamir ve bakımlarını yaparak, eksiklerini tamamlayarak ve insanlarda spor yapma isteği uyandıracak bir ortam oluşturacağınıza inanıyorum.

Bu Aletleri Kocaali Vatandaşına Yakışmıyor, Bizim İnsanlara  En güzel Yakışır

Bu fotoğraflara baktığınız zaman bizim gibi düşüneceksiniz.

 

Kocaali’de emekliler, sahilde oturanlar ve gençler için gruplar oluşturulabilir. Nasıl ki yaz aylarında film gösterimleri düzenleyip çocukları mutlu ettiniz, emeklilere de film izletip onları memnun ettiniz; aynı şekilde, bu yaz ve kış aylarında planlı ve programlı bir şekilde spor etkinlikleri düzenleyerek insanların bir araya gelmesini ve iletişim kurmasını sağlayabilirsiniz.

Kocaali’de spora öncülük etmenizi, spor yapılacak alanları geliştirme konusunda çaba göstermenizi bekliyoruz. Spor aletleri, insanları spora teşvik edecek ve onları bu alanlara çekecek şekilde düzenlenmeli. Kocaali’de spor yapılacak yerlerin gelişmesi ve Kocaali’ye yakışır alanların oluşturulması konusunda çalışmalarınızı takip etmek isterim.

Ayrıca, Kocaali’de yapacaklarınız ve hayalleriniz hakkında bir röportaj yaparak dünya iş adamlarının dikkatini çekmekten mutluluk duyarım. Karabağ Parkı’nın yapılması için de Azerbaycan İş adamlarından yetkilerden  destek olmaktan keyif alırım.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM