• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Komşularımıza Duyuru: Çardak ve Terrace Life’tan Atılan Sigara İzmaritleri Hakkında

Komşularımıza Duyuru: Çardak ve Terrace Life’tan Atılan Sigara İzmaritleri Hakkında

Komşularımıza Duyuru: Çardak ve Terrace Life’tan Atılan Sigara İzmaritleri Hakkında

Bizim bir atasözümüz var: “Biz yiyelim, içelim; siz gülüp oynayın, eğlenin.” Ancak, bu keyifli vakitlerin ardından maalesef çalışanlarınız tarafından sigara içilip, izmaritlerin gelişigüzel atılması, çardakta otururken sigara izmaritlerinin çevreye fırlatılması, sigara kutuları, alkol bardakları ve nargile gibi eşyaların çevrede bırakılması biz komşularınız için ciddi bir rahatsızlık yaratıyor.

Her gün çevremizi kirlettiğiniz için size “teşekkür” ederiz. Komşularınıza karşı daha duyarlı olmanızı rica ediyoruz. Lütfen, size gelen misafirlerin araçlarını nereye park ettiklerine dikkat edin ve garaj kapısının ya da yaya yolunun kapatılmadığından emin olun. Sigara izmaritlerinin gelişigüzel atılmaması için önlem alın ve her akşam çevrenizi kontrol edin. Duyarlı bir komşu olun; çöplerinizi, sigara izmaritlerinizi, alkol bardaklarınızı ve peçetelerinizi ortalıkta bırakmayın. Bu tür atıklar, araç lastiklerine ve çevreye ciddi zararlar verebilir.

Biz komşularınız bu sıkıntıları çekiyoruz. Siz kendinize bunu yakıştırıyor musunuz? Bizim başka bir atasözümüz daha var: “Yiğit kendine laf söyletmez.”

Yöneticiler bu durumu fark ederse, gelip özür dileyerek, “Sigara izmaritlerimiz sizi rahatsız etmiş,” diyebilirler.

İki İşletmenin Yanındaki Bina 

Yukarıda çalışan sigara içip atıyor, Çalışan kış peçeteyi camdan atıyor,

Bu silkintileri veren İşletmeleri Bakırköy belediye başkanım ve Bakırköy kuruyan  zabıtalar önlem alacak mi, devreye girecekler mi, çevre temizliği için  önlem alacaklar mi, yoksa yapan yanında mı kalacak,

Bakırköy’de işletmelere sigara konusunda bir zorunluluk getirmenizi ve bir an önce önlem almanızı gerekmez mi,

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM