• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Ayson Karabağ’dan Bakırköy Alevi Kültür Derneğinde Canlara Baklava İkramı

Ayson Karabağ’dan Bakırköy Alevi Kültür Derneğinde Canlara Baklava İkramı

Ayson Karabağ’dan Bakırköy Alevi Kültür Derneğinde Canlara Baklava İkramı
Bakırköy Alevi Kültür Dernek Başkanı Taner Süslü, canları toplayarak, perşembe günü baklava yeme günümüz olsun ve burada emeklilerimizle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunalım dedi. Ve Sayın Karabağ baklava sırası sizde bu ay dedi. Bizde başımız gözümüz üstüne diyerek Sefaköy’de bulunan Sini Börek ve Baklava’dan köy baklavası alarak getirdim. Özel kutusunda defter gibi kolumun altında yavaş yavaş yürüyerek getirdim.
Dernekte birbirinden güzel cana yakın bayanlar ve genç emeklilerimiz vardı. Hepsine baklavalarımızı tek tek ikramda bulunduk.
Size Göre Emekli Olmak Ne Demektir?
Emeklilik, hayatlarını çalışarak sürdüren kişilerin yaşlılık dolayısıyla çalışamayacağı varsayılıp planlı bir şekilde çalışmayı bırakmalarıyla başlayan durumlarına verilen isimdir. Anlamı bu ama, emeklilik olgunlaşmış bilgilerinizin pişmiş ve iyice tecrübe sahibi olma anlamına gelen son derece samimi, içten, daha iyi bilgili daha vefalı demektir. Onun için tecrübelerinizi, bilginizin olgunluğunu daima devam ettirin. Hem para kazanırsınız, hem de birbirinize faydalı olursunuz. Kafanız daha iyi çalışır, birilerine ışık olursunuz. Kendi kendinizin önünü kesmeyin. Yolunuza devam edin. Sabah erken kalkıp spor yapın. Daha dikkatli yemek yiyin. Okumayı daha fazla yapın, torunlarınızla eğlenceye vakit ayırın. Her pazar eşlerinizi, dostlarınızı toplayarak evinizde kahvaltı yapmayı ihmal etmeyin. Darıldığınız, kırıldığınız insanların evine giderek gönüllerini alın. Kırılmışlıkları kazanın. Sevginizi çevreye yaymasını bilin. Torunlarınız için, çocuklarınız için geçmiş günlerinizde çektiğiniz zor şartları, önünüze çıkan engelleri gazetecilere röportaj şeklinde verin. Videolar çekilsin, gazetede haber olsun, google’a düşsün. Bir gün çocuklarınız ve eşlerinize iyi bir hediye olsun. Her bir tecrübe her bir insana faydalı konular bırakın. Bilgileri mezara değil, ışık olsun diye topluma verin. Seminerlerde konuşun, hem genç dinç kalacaksınız, hem de birilerine yol göstereceksiniz. Çevreye yol göstermeniz için şansınız var, kaçırmayın. Kendinizi boş bırakmayın. Daha fazla okuyun, daha erken kalkın.
Bakırköy Alevi Kültür Dernek Başkanı Taner Süslü,
O zaman kardeşimin hikayesi olan başarı öyküsü olanları toplayalım. Siz röportajınızı yapın, bu şekilde bilgi treni, bilgi kültürüne buradan başlayalım derim. 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM