• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy Belediye Başkanı; Sizin Göreviniz Bakırköy İçin Hizmet mi  Siyaset mi?

Bakırköy Belediye Başkanı; Sizin Göreviniz Bakırköy İçin Hizmet mi  Siyaset mi?

Bakırköy Belediye Başkanı; Sizin Göreviniz Bakırköy İçin Hizmet mi  Siyaset mi?

Bu zamana kadar hangi siyasi, belediye başkanı olursa olsun, siyasi rozetini çıkarmış ve vatandaşının belediye başkanı olarak çalışmıştır. Tüm insanları kucaklayan, saran belediye başkanı olarak çalışmıştır. Hizmet veren, vatandaşına dokunan, hizmet üreten, temizliğini yapan, çevreyi çiçeklerle donatan olmuştur. Park ve bahçeleri düzenleyen, çocuklar için, kadınlar için, esnaf için etkinlikler yapan, yol gösteren, akılda kalan, iz bırakan belediye başkanı olmak varken, gönülleri kazanmak varken, ya siz? 
Sizi  iki donem takip ediyoruz, izliyoruz. Gerek sosyal medyada, gerekse konuşmalarınızda gördüğüm ayrıntı, zor şartların ilçesinden gelmişiz, doğa ile iç içe yaşamışız, aynı fikirde, aynı düşünce olmamıza nazaran;
Aynı ilçedeysek,
Aynı havayı aldıysak,
Aynı ortamı birlikte yaşıyorsak,
Vatandaşın içindeysek,
Vatandaşı duyuyorsak,
Vatandaşı anlıyorsak,
Duygularımızla aynı olmalı, fikirlerimizde aynı olmalı, düşünmek istiyorum ama olmuyor. Sosyal medyada yazdıklarınız okuyorum. Konuşmalarınızı dinliyorum, gözlerinizin içine bakıyorum. Ben mi yanlış okuyorum, ben mi hissetmiyorum, benim mi duygularım ölmüş diye düşünmeye başladım.
Belediyede görevlisiniz ama hizmet yok.
Belediyede hizmet ile yarış yok
Belediyede çalışmak yok. Elinize almışsınız bir pazar var bir de belediye binası var. Başka hiçbir şey yok.bakırköy ‘de 650 dernek var ,siz iki dernekten başka dernek yok, çevrenizdeki insanlar aynı  hiç bir değişiklik yok, sosyal medya resimleriniz ortak akıl dediğiniz konuların   hiç biri bize güven  vermiyor bilesin.
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM