• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy’de Narin Alizade; Güzellik Merkezinde İş İnsanlarına Kahvaltı Verdi

Bakırköy’de Narin Alizade; Güzellik Merkezinde İş İnsanlarına Kahvaltı Verdi

Bakırköy’de Narin Alizade; Güzellik Merkezinde İş İnsanlarına Kahvaltı Verdi
 
İran iş insanları, Türk iş insanları, Azerbaycan iş insanları bir araya gelerek sabah kahvaltı sofrasında buluştu. Narin Hanım, bizlere kapılarını açtı. Ev sahipliğini yaparım, ellerimle hazırlarım. Misafir bereketi ile gelir diyerek aşkla sevgi ile 2 gün önceden hazırlığını yaptı. Narin Hanım, telefonda bizleri arayarak kahvaltı için hazırlık yaptığını söyledi ve bizleri sofrasında ağırladı. Bereketli olsun, dostluk ve sevgi bağlarının büyümesini dilerim.
Narin Alizade, Ayson Abiyle Nasıl Tanıştınız?
Gazete dağıtan adamları, bizim resimlerimizi  çekerek whatsApp’tan  ayson  bey göndermişler .bilgiler bizlere aktarıyordu. Kendisiyle bir araya geldik ve tanıştık. Sağ olsun gidip geliyor. Bilgisinden, çevresinden istifa ettiğimiz bir gazeteci büyüğümüz. Benimle röportaj yaptı. Ayson abime içimi boşaltırken, babam yerine koydum, abim yerine koydum. Kendimi güvenilir insanların yanında daha da mutlu hissediyorum. İyi ki Bakırköy’e gelmişim, Bakırköy’de hizmetlerimle, çalışmalarımla, cilt bakımıyla, insanlara narin dokunuşlarımla kalpleri kazanacağım. Bakırköy’de adımı duyurarak çalışmaya devam edeceğim. Akıl hocam yanımda. Bakırköy’de abi kazandım. Abi gelirken, ekmek-simit alırmısın diyebiliyorum. Sevgili güzel insanlar hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Ben insanların güzelliklerini ortaya çıkarmak için canla başla işimi ve görevimi severek yapmaya devam edeceğim. Bilginiz olsun. Cilt analizi yaparak, kuru cilt, yağlı cilt durumunu anlatarak ciltleri yenileyerek, cildi tazeleyerek cilde canlılık verdiğimiz mutlu huzurlu bay-bayanları kazandırdığım için mutluyum. Bu konuda eşinizi, dostunuzu cilt bakıma sokmak isterseniz, bizlere yönlendirirseniz bana el verirseniz mutlu edersiniz.
Ciltte yağ benleri olan ciltleri temizliyoruz.
Ayak bakımı yapıyoruz.
Bölgesel zayıflama işleri yapıyoruz.
Kaş Kirpik bakımları yapıyoruz.
Kalıcı makyaj veriyoruz
Bu konularda bende sizin kardeşinizim. Sizden biriyim. El vererek, dostlarınızla bizleri tanıştırarak iş içinde değil bir kahve içmek içinde, eşinizle, dostlarınızla tanışmayı arzu ederim. Sizlerin sayesinde yapacağımız hizmetlerimizle gönülleri kazanmak, mücadelesini vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Sizleri mahcup etmeyeceğim. Sizleri gururlandıracağım bundan emin olun.
Oya Karabağ
Narin Hanım, işi ehli ve işini severek yapan biri. Eli uğurlu, elinin dokunduğu yere huzur veriyor. Narin Hanımda yetenek var, beceri var. İnsanları seviyor. Severek yaptığı zamanda bereketli yoluna ilerliyor. İnsanları kazanmasını biliyor. Bahtı açık olsun. 10 yıl sonrasını düşünüyorum. Bu aşkla giderse hayallerimizin üzerinde olacağına inanıyorum.
Av. Cengiz Demirel 
Narin Hanım, Ayson kardeşime güven vermişse, fazilet ruhun güzelliğidir. Narin Hanım, yüzünün ve ruhunun güzelliğini bizlere sunuyor. İkramı da severek yaptığı için Narin Hanım’ın başarılarını Türkiye duyacak inşallah. Bizler de kendisiyle gurur duyacağız. Onun için bugün Narin Hanım burada filizlenecek, gelişecek ve tohumunu serpecek. İşini ve görevini severek yaptığına inanıyorum. Biz de eşimizi, dostumuzu Narin Hanım’ın o sihirli ellerine teslim etmek için elimizden gelen yardımı yapacağız. Kendisine başarılar diliyorum. Yanınıza da gazeteci kardeşimi almışsınız, yolunuz açık olsun.
İlknur Bibiç
Erdem bilgidir, erdem mutluluktur. Narin Hanım bilgiye ve rehbere önem vermiş, işinde ve görevinde başarılar yakalamış bir arkadaşımız. Bende iyi ki gelmişim, iyi ki sizlerle tanışmışım ve sofranızda misafir olmuşum. Bundan sonrada destek olmak için elimden gayreti gösterme arzusundayım. İlk işim sizlere müşteri olmaktır.
Savaş Taşkın
Davet ettiğiniz için, sofranızda bize de yer verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim. İran Türkleri olarak ülkemize gelip iş sahası açarak, istihdam kazandırdığınız için, İstanbul’da yatırım yaptığınız için, yanınızda birilerini çalıştırarak katkıda bulunduğunuz için şimdiden teşekkür ederim, işlerinizde başarılar diliyorum. Kendi ülkenizde başarı hikayenizi yazacağınıza eminim. Bizde bir söz vardır. İnsanın kendi kendine fethetmesi, zaferlerin en büyüğüdür. Narin Hanım da İran’dan gelerek metro şehirde kendi yerini açarak başarı bayrağını açmıştır. Bizde bu bayrağın altında ona destek olmaya hazırız. Bize ne zaman görev düşerse koşa koşa geliriz. Başarılarının devamını diliyorum. Ayson abimi kazanmak demek; İstanbul demektir, Azerbaycan demektir, Kars demektir, Iğdır demektir, Bakırköy demektir. Onun için yolu açık olsun. İnsanlara narin dokunuşları yaparak, başarı hikayenizle gururlanacağımıza inanıyorum.
Kerim Duran
Bizde bir söz vardır. İyiye varmadıkça varacağımız her şey boşunadır. Telefonda Ayson abim söyledi, aradım telefonda konuştum, sesi bana güven verdi. İşinizi, görevinizi severek yaptığınızda, becerilerini göstermişseniz, işinizi doğru yapmışsınızdır. İlk müşteri kendim olacağım. Sizi sosyal medyada tüm dostlarımla paylaştım. Artık bizim görevimiz size el vermek olacak. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın.
Nazanin Mosoumkhani
Davet edildim, iyi ki gelmişim. Güzel insanların sofrasında yer aldım. İşinizi ve görevinizi severek yaptığınız için teşekkür ederim. Hayırlı olsun, başarılarınızı dilerim, iyi ki gelmişim, çok mutlu oldum.
Ayson Karabağ’ın Tavsiyesi
Cumartesi gününü bize ayırdığınız için, geldiğiniz için teşekkür ederim. Zayıf tarafımız, içimizdeki boşluğumuz Azerbaycan dendiğinde, Ali dendiğinde bizim için sular durur. Onun için Bakırköy’de Narin Alizade Güzellik Bakım Merkezini açtık. Sanki kızım açtı, sanki kardeşim açtı diye çok sevindim. Ama işini seven, işinin ehli, becerikli, eli uğurlu birinin Bakırköy’de İran, Azerbaycan, Özbekistan, Pakistan, Kazakistan, Ahıska Türklerini bir araya getirecek bir yerimiz oldu. Bizde bir atasözü vardır. Yabancı göz terazidir. Gelin bir bayana cildinizi gösterin. Sorun cildiniz hakkında size bilgi verilsin. Analizini yapın, cildinizi nasıl korumanız gerekir, nasıl bakım yapmanız gerekir, akıl danışın, fikir alın, kendinize bakmasını bilin. Cildinizi koruyun, yaşlılığa dur deyin. Elinize düşen bu güzelliği koruyun, sahip çıkın. Yıllara meydan okuma fırsatını sakın kaçırmayın. Cildinize bakarsanız bağ olur, bakmazsanız bir gün çevrenizdeki insanlar tarafından acınır duruma düşersiniz. Onun için kendinize bakım yaptırın, güzelliğinizi koruyun. Aracınıza verdiğiniz değeri kendi cildinize verin.
Cildinize her gün rüzgar ile gelen tozlarla, ter yolu ile gözenekler altında siyah benler oluşmasına sebep olursunuz. Onun için cildinizi 3 ayda bir de olsa bakım yaptırmanız için gelin ayak bakım yaptırmanız için, gelin çevrenize gönderin. Tavsiyemiz;
Okurun,
Araştırın,
Akıl danışın,
Gazeteci abileriniz olsun,
Kendinizi pazarlamasını bilin,
Çevre edinin,
Sabırlı olun,
Çok düşünün, az konuşun,
İstanbul’a 130 ülkeden iş adamları geliyor, ticareti ahlaklı, ilkeli, dürüst yapmasını öğrenin. Kimse ile kavga etmeden, kalp kırmadan çalışmayı öğrenin.
Hz. Ali’nin dediği gibi, Zenginliğin En İyisi Akıl Zenginliğidir. Bilgi zenginliği için okuyarak, ders alarak, kendinizi dünyaya pazarlayarak hazırlayın. Kendinizi yetiştirin. Her konuda bilginizi, becerilerinizi geliştirin.
Bugün Narin Alizade’ye misafir olduk. Hayırlı, uğurlu, bereketli günleri olsun. Müşterileriyle sevgi bağları kura kura, öre öre gelişeceğine inanıyorum. Belki de Narin Hanım gelecekte belediye başkanı bile olabilir.
Bakırköy Narin Alizade 0212 854 0706  0533 945 94 90

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM