• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Kısiad Derneği ile; Akgün Otel’de Başaranlar Kahvaltısında Buluştuk

Kısiad Derneği ile; Akgün Otel’de Başaranlar Kahvaltısında Buluştuk

Kısiad Derneği ile; Akgün Otel’de Başaranlar Kahvaltısında Buluştuk

Kısiad Derneğinin gizli kahramanları; Osman Duyar, Mustafa Demir, Lerzan Özder , Yusuf Özer, Mehmet Pehlivanlı, Yaşar Aksoy, Yılmaz Uygun,İyi Parti’den Coşkun Yıldırım , iyi parti’den Doğan Avci, İç Anadolu Yörük Türkmen Dernekleri Konfederasyonu Başkanı Ali İhsan Akkaya katılımları ile renk vermiştir. Ali Rıza Koçoğlu, Faruk Açıkel, Yiğitcan Özçam, birbirinden değerli insanları ile bir araya geldik. Adını yazamadıklarımdan şimdiden özür diliyorum ve arayın birlikte kahvaltı yapalım.

Kısiad Dernek Başkanı Osman Duyar yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Atasözümüz var; “En faziletli insan ruhen yükselmeye çalışandır” Biz de derneğimizin onursal başkanı olan Sadettin Saran ile uzun yolculuklar başlattık. İTO’da komite başkanı seçildi, Biz de dernek olarak, üyelerimizin gayreti, samimiyeti, dostlarımızın samimi davranışları kim aradıysa unutmadan o yaz sıcağında koşa koşa gelip oyunu kullandılar. Bu borcumuzun karşılığı olarak kahvaltıda ağırlamak . Geldiğiniz için, yanımızda olduğumuz için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Osman Duyar Hedefiniz Nedir? 
Duyar, varılacak yer yok, bitmeyen yolculuklar var diyerek sözlerine şöyle devam etti: “130 ülkenin iş insanları ülkemize geliyor. Türk markasına güven var, itimat var. Hayalimiz bu sektörde ürünlerimizi, markalarımızı her ülke görsün. Markalarımızı tüketiciyle buluşturarak, satışları artıralım. Hem markamız ilerlesin, hem ülkemiz kazansın. Ülkemize katma değer kazandırmak zorundayız. İhracatımızın gelişmesi için elimizdeki ürünlerimizin her ülkeye satışının olması için konsolosluklarla ilişkiler kurarak, ülkelerimizin gizli iş kahramanlarının işlerinin gelişmesi için elimizden geleni yapmak zorundayız. Kardeşlerimizin başarılarını duyurmak, yeni nesillere model olmak derneğimiz için en büyük ilke olacaktır” dedi.

Sadettin Saran Hedefiniz Nedir?
Büyük yolculuklar küçük adımlarla başlar. Fark yaratmak için çalışacağız. Vatan ve millete faydalı olmak istiyorum. Yapacağımız hedefleri söylerseniz sözde kalır. Onun için yapacaklarımız benden kalsın. Yaşadıklarımızla değil, yaşattıklarımızla konuşulacak haber olursa, birine dokunursak daha iyi olur. Onun için iyi günler ileride…

Kısiad Derneği Genel Sekreteri Lerzan Özder
İş adamlarımız ve yöneticilerimizin ilk hedefi, bilgi zenginliğine önem vermeleri olmalıdır. Hz. Ali’nin bir sözü vardır. Zenginliğin en iyisi akıl zenginliğidir diye. Bilgi ışıktır, yolu açandır, yolu aydınlatatandır. Ekmeği ekmekçiye vereceksin bir de fazlasını vereceksin diye bir sözümüz vardır. İhracat konusunda bilgili insanlarımız var. Devletimizin büyük destekleri var. Devlet diyor ki, git, Azerbaycan’da, Özbekistan’da, Almanya’da, Pakistan’da şubelerini aç, masrafını, giderlerini, reklamlarını yap, ödeyeyim. Yeter ki, ihracatımızı artırın. Markanızı marka yapın diyor. O zaman iş adamlarımız atağa geçecek. Dünya pazarında mücadele edeceğimiz günler yakında. Hayallerimiz arasında; başarılı iş insanlarını yılda bir kez ödüllendirerek model olmaları da bulunmaktadır. Yeniyiz, tazeyiz, ama çalışmaya, atak yapmaya, yollar açmaya, yeni yollar keşfetmeye devam edeceğiz.

Kısiad Dernek Başkanı Osman Duyar, Kıbrıs Gazimiz Hüsamettin Özder’i Plaketle Onure Etti
Bizde bir söz vardır. Büyük insanlar olmadan, büyük işler başarılmaz. İnsanı büyük yapan kendi azmi ve sebatıdır. Aramızda gazilerimiz var, aramızda birbirinden güzel kahraman insanlarımız var. Geleceğin siyaset yıldızları var. Gazilerimiz bizim kıymetlilerimiz, değerlilerimizdir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim, mekanları cennet olsun. Hüsamettin Özder’e de Allah uzun ömürler versin inşallah. Bu duygularla plaket Hüsamettin Beye takdim edildi.
Hüsamettin Özder
İş adamları ve siyasetçilerimizin arasında bulunmaktan onur duydum. Ülkemizin yıldızı Sadettin Saran ve Osman Duyar tarafından plaket almak, gazilere verilen değerin bir nişanesidir. Çok çok teşekkür ederim.

Doğan Avcı, Düşüncelerinizi Alabilir miyiz?
Bugün birbirinden güzel insanları görmek, selamlaşmak, sarılmak harika bir duygu. Bu toplantıya gelenlerin içinde, geleceğin siyaset yıldızları var, değerli iş adamları var. Bizleri bir araya getiren Kırıkkaleli Yatırımcı ve Sanayici İş İnsanları Dernek Başkanı Osman Duyar Beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Sevgili Doğan; Siyasetçilerin Selamı, Kalbimize İşlemiyor Neden?
O kişinin sevgisi kapalı, sevgi gözde, elde, dilde, yürekte, kalpte olacak. Samimiyet olacak, insan sevgisi olacak ki açık olacak. Sevgi kanalı elden de, gözden de akar gider. İçten samimiyete ihtiyacımız var. Ne olursan ol, içten davranmalısın.

Hüseyin Altındağ, Bursa’dan Hediye Getirdi
Kırıkkaleliler Eğitim, Kültür ve Turizm Tanıtım Dernek Başkanı gerek Sadettin Saran Beye, Kisiad Dernek Başkanı Osman Duyar’a hediyelerimizi vererek başarılar diliyoruz. Bizleri bir araya getiren, kaynaştıran, değer veren, sofrasında ağırlayan bu kıymetli kişilere eli boş gelseydik rahat edemezdik. Hediyeleşmek bizim genlerimizde var. Bizler hediye almayı da, vermeyi de severenleriz. Hediye sünnettir.
İş Adamlarına Tavsiyeniz Nedir?
Hangi ülkeye giderseniz gidin niyet amele göredir. Niyet edin, kalp kazanmak, yüreklerde iz bırakmak, aklınızda kalması için hediyesiz gitmeyin. Hem ülkemiz için hem de insanlık için iz bırakalım, kalpler kazanalım, model olalım.

Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM