• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Bakırköy Belediyesi’ne Gece Temizliği Konusunda Çalışan Personele  Hatırlatma

Bakırköy Belediyesi’ne Gece Temizliği Konusunda Çalışan Personele  Hatırlatma

Bakırköy Belediyesi’ne Gece Temizliği Konusunda Çalışan Personele  Hatırlatma

Özellikle Bakırköy Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı gibi alanları gece temizlerken su sıkarak yıkıyorsunuz, ancak bu işlem sırasında biriken çöpleri toplamayarak bırakıyorsunuz. Bu durum, size hiç yakışıyor mu?

Bu sabah, Cuma günü, Bakırköy Meydanı’nı yıkarken, çöpleri ve pislikleri toplayarak İstanbul Caddesi’ne bıraktınız.

Bu davranış, Bakırköy Belediyesi personeline hiç yakışmıyor. Unutmayın ki, sizler Bakırköy Belediyesi’ni temsil ediyorsunuz ve işlerinizi titizlikle yapmanız gerekiyor. Vatandaşlar bu durumu fark ettiğinde, birileri “Burası İstanbul Belediyesi’nin işi” dediler. Ancak bu şekilde davranarak, İstanbul Belediyesi’nde çalışan temizlik personelini de zan altında bırakmış oluyorsunuz.

Bakırköy Belediyesi olarak temizlik işlerinde daha dikkatli ve detaycı olmalısınız. İnsanlara eleştiri fırsatı vermemelisiniz. Yiğit kendisine laf söyletmez; unutmayın,

İstanbul Belediyesi personeli size herhangi bir eleştiri yöneltmedi, fakat bu sizin işinizi eksik yapmanız gerektiği anlamına gelmez. Sizin Yapmadığınızı Yaptılar. temizlediler ,Çöp Torbasına Koydular,

Bakırköy Belediyesi’nde görevli şefin, İstanbul Caddesi’nde çalışan personele bir simit ve çay ikram ederek özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum. Haber yapmayın demek, emir verdiğiniz anlamına gelir, bunu unutmayın. Her insan görevini doğru yapmalıdır, doğru yapanları ise haber yapmak bizim boynumuzun borcudur. Ancak 64 yaşındaki bir gazeteciye “Bu haberi yapmayın” demek de yine bir emir anlamına gelir, bunu aklınızdan çıkarmayın.

Biz gazeteciler olarak, hatalardan ders alınması gerektiğini savunuyoruz. İnsanları zan altında bırakmamalıyız. Temizlik konusunda çok detaycı ve titiz olun. Bakırköy’de, Bakırköy Belediyesi’ni temsil eden siz kahramanlar olduğunuzu unutmayın.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM