• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Belediye Başkanım; Park ve Bahçelere Gözlem Yapmayı Düşünüyor musunuz?

Belediye Başkanım; Park ve Bahçelere Gözlem Yapmayı Düşünüyor musunuz?

Başkanım; Bakırköy olsun, Ataköy olsun, Yeşilyurt olsun, Florya olsun, Osmaniye olsun. Bakırköy Belediyesi olarak Park ve Bahçelerin de başkanı olarak bir inceleme yapmayı düşünüyor musunuz? Lütfen ekibinizi alsanız, bizleri de davet etseniz, birlikte dolaşalım, birlikte bakalım, birlikte görelim. Neden Bakırköy Belediyesi parklarını ihmal etmiş, bunu siz biliyor musunuz?
Bakırköy’de oturan çocukları düşünüyorsanız, emeklileri düşünüyorsanız, tek gidecek yerimiz var o da parklarımız bunu görebiliyor musunuz?
Bir çocuk babası olarak inceleyin, size oy veren emekliler için inceleyin. İki dönemdir hiç bir şey yapmadınız. Vatandaş saygıdan dolayı susmuş. Siz de hiç ilgilenmiyorsunuz, aklınızın ucundan bile geçmiyor! Ya tabelaları kaldırın, ya da parkların bakımını yapın. Bakırköy size vergi veriyor. Siz de parklara ve bahçelere bakım yapın ki, oksijen veren, oksijen alan ve besleyen bir yere dönüşsün . Bu parklarımız  emeklilerimizin ve çocuklarımızın yüzünü güldürsün. Vatandaşlarınızı ve çocukları düşünüyorsunuz, elinizi vicdanınıza koyun ve bir dolaşın. Maaş alan ekibinizi alın, dışarı çıkın. Ya da çalışan ekibinizi daha iyi çalışmaları için uyarın. Maaşlarını hak etsinler. Onları denetleyen, onları çalıştıracak tek kişi olduğunuzu bilin. Ekibinizi uyutmayın, onlar uyudukça siz kan kaybı yaşayacaksınız. Size güvenen insanların güvenini kaybetmişsiniz. Bakırköy’de 100 kişiden 99’u çalışmıyor diyorlar sizin için. Siz de biliyorsanız, gelin kalan döneminiz içinde parkları yapın. Her gün bir parkta etkinlik yapın ve insanların bakışını değiştirin.
Ayson Karabağ
Yazar-Gazeteci

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM