• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Yerli Ve Milli Parti’den Millet Vekil Uğur Aksöz İş İnsanlarından Nihat Turan Ve Emin Demirci Berkan Turan Ziyaret Ettiler ?

Yerli Ve Milli Parti’den Millet Vekil Uğur Aksöz İş İnsanlarından Nihat Turan Ve Emin Demirci Berkan Turan Ziyaret Ettiler ?

 

Yerli Ve Milli Parti’den Millet Vekil Uğur Aksöz İş İnsanlarından Nihat Turan Ve Emin Demirci Berkan Turan Ziyaret Ettiler?

İstanbul firmalarından inci baharat Yönetim Kurulu Başkanı  Emin Demirci ve Zirve Aş Kurucusu Nihat Turan ve Berkan Turan  Vekilimiz Uğur Aksöz den Bilgi aldılar. Türkiye’nin  Geleceği hakkında konuşuldu.

Nihat Turan Uğur Aksöz Hakkında Ne soylarsınız?

Vekilim siyasetin Hocalarından biri çok tecrübesi olan bilgisi olan biri  geleceği gören  gözlem yapması bilen biri, çok eski dostum ,sizin haberlerinizde okudum tekrar gördüğüm için çok  mutlu oldum, Ülkesi düşünen , ülkesine faydalı çalışmalar yapan bir büyüğümüz bir abımızı Allah uzun ömürler versin. Siyasi Çalışmalarından Başarılar dilerim.

Emin Demirci İnci Baharat Yönetim Kurulu Başkanı Siz Uğur Aksöz İçin Ne Söylersiniz?

Vekilim  çok çok dolu çok sıcak çok Samim  bir kişiliği var. Hiç siyaset ile ilgim olmadı ama ilgisi sıcaklığı yerli ve milli parti  Yola çıkması,   çok dikkatim çekti bana verdiği Partin Kitapçılığı  aldım okuya cam  ve Genel başkan Teoman Mutlu Kitabın Hediye etti  ayrıyeten çok çok teşekkür ederim. Okuyup kısa zamanda donuş yapa cam  ve İstanbul ilinde ziyaretine gitmeyi düşünüyorum. Vekilim çok sıcak çok sevimli çok duyarlı ülkesin düşün gelecekteki liderlere hazırlayacak adam. Böyle değerli vekillerimin seminerlerine katılarak dinlemek isterim.

Ayson Karabağ

Yazar-Gazeteci

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM